HU | EN

Információs nap „A végrehajtó ügynökségi feladatok ellátása az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakában” című pályázati felhívás vonatkozásában

A Miniszterelnökség, mint az EGT és a Norvég Alap Nemzeti Kapcsolattartója online információs napot tartott „A végrehajtó ügynökségi feladatok ellátása az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakában” című pályázati felhívás lehetséges pályázói számára 2021. május 3-án.

Az online eseményre 12 szervezet jelezte részvételi szándékát annak érdekében, hogy a pályázati útmutatóban és a kapcsolódó mellékletekben foglalt szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezése kapcsán megfelelő tájékoztatásban részesülhessenek.

Az online tájékoztató első részében a Nemzeti Kapcsolattartó rövid áttekintést nyújtott az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2014-2021-es időszakának jelenlegi fázisáról, valamint felhívta a résztvevők figyelmét a pályázati felhívás legfontosabb pontjaira. Ezt követően került sor a pályázni kívánó szervezetek által feltett kérdések megválaszolására.

A felmerült pályázói kérdésekre adott válaszok honlapra való feltöltése hamarosan megtörténik.

Kérjük, kövesse figyelemmel honlapunkat az aktualitások miatt.

Információs nap - Kérdések és válaszok (pdf)